Despre noi

Echipa, sufletul Asset Capital. Stim cat de dificil poate deveni procesul de cautare al acelui loc care sa devina “acasa”. Tocmai de aceea, echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, ce pun pret pe nevoile si dorintele fiecarui client in parte. Reusita fiecarei colaborari presupune satisfactia clientului, fie cumparatorul sau vanzatorul.

De ce sa apelezi la agentia AssetCapital? Simplu.

  • suntem profesionisti si ne mandrim cau o vasta experienta in domeniul imobiliar
  • ne informam si ne adaptam continuu schimbarilor aparute in domeniu
  • suntem pasionati de ceea ce facem
  • ne bazam pe respect, incredere si corectitudine
  • punem pe primul comunicarea si colaborarea transparenta fata de client

Pentru a fi cu un pas inainte, participam frecvent la cursuri de perfectionare in domeniul imobiliare, avand pregatiri atestate in domeniul imobiliard.

Ne dorim sa construim o punte intre cerere si oferte, intre solicitari si posibilitatile existente. Tocmai de aceea, fiecare client : propietar, investitori, ocupanti s.a.md este important pentru noi si il consideram un partener de afaceri. Intotdeauna va beneficia de solutii optime din partea agentilor nostri.

De ce totusi sa optezi pentru agentia noastra, cand sunt atatea optiuni pe piata? Pentru ca inainte de a lucra in domeniul imobiliar, fiecare dintre noi am lucrat in alte domenii – vanzari, marketing sau anteprenoriat. Ne bucuram sa iti spunem ca avem cunostinte din mai multe domenii, foarte utile in colaborarile imobiliare. Odata ce ai inceput colaborarea cu noi, te poti baza pe onestitate, respect, informatie si profesionalism.


Alexandru Bunduc: "După mine, cel mai important este, nu să vinzi imobiliare, ci să îți ajuți clienții să își găsească și să achiziționeze proprietatea perfectă. Un agent imobiliar nu rezumă totul la vânzarea efectivă, agentul imobiliar de succes trebuie să fie un bun consilier şi un expert în coordonare, acesta trebuie să ştie să asculte cu atenţie ce spun clienţii şi să le identifice dorinţele şi nevoile, trebuie să aibă intuiţie şi abilităţi excelente de cercetare, pentru a găsi proprietatea perfectă. Cred că respectul pe care îl oferi clienților este respectul pe care tu îl meriți din partea lor."Echipa noastra

Alexandru Bunduc

Consultant Imobiliar

0751273777

alexandru.bunduc@assetcapital.ro

Cosmin Morosanu

Manager

0721066699

cosmin.morosanu@assetcapital.ro

Adina Anghel

Broker Imobiliar

0733698364

adina.anghel@assetcapital.ro

Adrian Toma

Broker Imobiliar

0742490875

adrian.toma@assetcapital.ro

Alexandra Badiu

Broker Imobiliar

0720715721

alexandra.badiu@assetcapital.ro

Alina Stanciu

Broker Imobiliar

0787744140

alina.stanciu@assetcapital.ro

Ana Maria Calin

Consultant Imobiliar

0739572617

anamaria.calin@assetcapital.ro

Denisa Teianu

Consultant Imobiliar

0728546112

denisa.teianu@assetcapital.ro

Ilie Gutu

Broker Imobiliar

0770324099

ilie.gutu@assetcapital.ro