325 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata, situata in zona Turda. Apartamentul se afla la cateva minute de mers pe jos de statia tramvaiului 41. ( 2 statii pana la metrou Crangasi) Dispune de mobila moderna, electrocasnice, cat si toate utilitatile necesare. PRECIZARI: prefera cuplu/ o femeie singura, NU barbat singur, fara lucruri de adaugat ( electrocaznice , mobila E...

Adina Anghel

325 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere o garsoniera decomanata in zona Crangasi Apartamentul se afla la cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Crangasi. Dispune de mobila moderna, electrocasnice, cat si toate utilitatile necesare. In apropriere se gasesc centre comerciale, banci, farmacii si locuri de joaca pentru copii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Adina Anghel

250 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere un superb apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona Drumul taberei. Dispune de mobila moderna, electrocasnice, cat si toate utilitatile necesare. In apropriere se gasesc centre comerciale, banci, farmacii si locuri de joaca pentru copii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Adina Anghel

280 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata, situata in zona Bd. Brasov. Dispune de mobila moderna, electrocasnice, cat si toate utilitatile necesare. In apropriere se gasesc centre comerciale, banci, farmacii si locuri de joaca pentru copii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Adina Anghel

380 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere o superba garsoniera decomandata, situata in zona Lujerului. Apartamentul se afla la cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Lujerului. Dispune de mobila moderna, electrocasnice, cat si toate utilitatile necesare. In apropriere se gasesc centre comerciale, banci, farmacii si locuri de joaca pentru copii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne c...

Adina Anghel

360 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere o superba garsoniera decomandata, situata in zona Eroii Revolutiei. Garsoniera este complet mobilata și utilata, recent renovata. Este situata intr-un cartier linistit, la 5 minute distanta fata de metrou Eroii Revolutiei. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ne contactați.

Ilie Gutu

230 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata intr-o vila , situata in zona Turda. Garsoniera este la 5 minute de mers pe jos de tramvaiul 41. Dispune de mobila moderna, electrocasnice, cat si toate utilitatile necesare. In apropriere se gasesc centre comerciale, banci, farmacii si locuri de joaca pentru copii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Adina Anghel

350 € / lună

Bucuresti

Asset Capital vă propunem spre închiriere o superbă garsonieră decomandată, la etajul 3/8, garsoniera este mobilată și utilată, recent renovată, în imediata apropiere se găsesc școli, magazine, farmacii, parcuri. Garsoniera se află într-o zonă deosebită cu acces direct la mijloacele de transport. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.

Alexandra Badiu

300 € / lună

Bucuresti

Asset Capital vă propunem spre închiriere o superbă garsonieră decomandată, la etajul 2/2, garsoniera este mobilată și utilată, recent renovată, în imediata apropiere se găsesc școli, grădinițe, farmacii, parcuri. Garsoniera se află într-o zonă deosebită cu acces direct la mijloacele de transport, la 5 min de metrou Eroilor. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.

Alexandra Badiu

250 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata, situata in zona Drumul Taberei. Dispune de mobila moderna, electrocasnice, cat si toate utilitatile necesare. In apropriere se gasesc centre comerciale, banci, farmacii si locuri de joaca pentru copii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Adina Anghel

300 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere o garsoniera , semidecomandata, situata in zona Drumul Taberei. Dispune de mobila moderna, electrocasnice, cat si toate utilitatile necesare. In apropriere se gasesc centre comerciale, banci, farmacii si locuri de joaca pentru copii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Adina Anghel

425 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere o garsoniera , decomandata, situata in zona PLAZA ROMANIA. Apartamentul se afla la cateva minute de mers pe jos de mijloace de transport in comun si metrou Lujerului. . Dispune de mobila moderna, electrocasnice, cat si toate utilitatile necesare. In apropriere se gasesc centre comerciale, banci, farmacii si locuri de joaca pentru copii. Pentru mai multe de...

Adina Anghel

250 € / lună

Bucuresti

Asset Capital vă propunem spre închiriere o superbă garsonieră decomandată, la etajul 2/8, garsoniera este semimobilata și utilată , gresie, faianta, parchet, termopan, usi noi, balcon mare, vedere frumoasa, de ansamblu. . Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.

Alexandra Badiu

250 € / lună

Bucuresti

Asset Capital va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata, situata in zona FAVORIT. Apartamentul se afla la cateva minute de mers pe jos de statia de metrou FAVORIT ( inaugurare in decembrie) . Dispune de mobila moderna, electrocasnice, cat si toate utilitatile necesare. In apropriere se gasesc centre comerciale, banci, farmacii si locuri de joaca pentru copii. Pentru mai multe detalii nu...

Adina Anghel